skip to Main Content

Tips: Steps by Steps Bagaimana Menyapu Foundation secara Flawless Menggunakan Span?

Saya banyak juga terima soalan dari customer tentang teknik yang betul untuk apply foundation bagi nampak perfectly flawless & tahan lama.Tapi tahukah anda, penggunaan jenis span juga mempengaruhi hasil make up anda? Banyak expert prefer guna brush sebenarnya, tp saya…

Read More

NATURACTOR SUMMER CAKE vs NATURACTOR PRESSED POWDER

Ramai sangat2 tanya saya apa beza Naturactor Summer Cake & Naturactor Pressed Powder ni? Ramai confuse sbb bentuk mcm nak sama, tp sebenarnya memang BERBEZA!NATURACTOR SUMMER CAKENaturactor Summer Cake, seperti nama ianya sesuai dipakai pada waktu "Summer" atau Musim Panas.…

Read More

[FAQ] Naturactor, Octard & MCCT

Ramai bertanyakan kepada saya apa beza Naturactor, Octard & MCCT? Meiko foundation tu apa?Di sini saya akan jelaskan secara terperinci perbezaan ketiga2 jenis foundation tersebut.MEIKO FOUNDATIONKebanyakan customer keliru bila sebut Meiko foundation. Meiko sebenarnya bukan nama produk - tetapi adalah…

Read More

[FAQ] Adakah Naturactor Cover Face mengandungi Silikon?

Lambakan kosmetik terutamanya make up & foundation di pasaran pada masa kini mementingkan pengguna utk berwaspada dengan kandungan bahan kosmetik tersebut. Banyak kandungan yang berbahaya yang mungkin ada dalam satu2 produk kosmetik seperti Merkuri dan Hidrokuonin. Sesetengah pengguna juga cuba…

Read More

Naturactor Cover Face, Summer Cake, Pressed Powder dan Silky Lucent Powder

NATURACTOR Cover Face (by Meiko) ni adalah Jepun punye product, produk ni sgt BERKUALITI dan MURAH. saya percaya, ianya mampu dimiliki oleh semua golongan ;) Apa yang menyebabkan Cover Face ni best sangat? Let's see the ingredients.. Antara kandungan UTAMA dalam Cover Face adalah:~Jojoba Oil (Minyak Jojoba)~Rice (Beras)Kebaikan Cover Face:1) Minyak Jojoba…

Read More

MCCT Customer Review

Assalamualaikum & Hai semua,Atas sambutan yang sangat2 menggalakkan daripada customers NC untuk MC COLLECTIONS COVER & TREATMENT FOUNDATION (MCCT) ni, saya dengan berbesar hati nk buat review mengenai MCCT ni based on customer feedback. Kepada yang tak tahu apa itu…

Read More
Back To Top