skip to Main Content

CONTEST : MEREKACIPTA HEADER BLOG NATURACTOR COLLECTIONS

INI ADALAH STICKY  POST HINGGA 01 DECEMBER 2012. SILA SCROLL DOWN UNTUK LATEST ENTRY

Salam Semua,
Untuk kesekian kalinya..NATURACTOR COLLECTIONS menganjurkan satu lagi contest untuk pengunjung blog. Kali ni, NATURACTOR COLLECTIONS menganjurkan contest untuk MEREKACIPTA HEADER BAGI BLOG NATURACTOR COLLECTIONS.
Actually, niat untuk menukar header blog NATURACTOR COLLECTIONS supaya lebih menarik dah lama ada, cuma disebabkan kesibukan dan kekangan masa, tak sempat dilaksanakan. So, sebagai alternatif, saya membuat satu contest untuk merekacipta header yang terbuka kepada semua pembaca blog. Pastinya ramai yang mempunyai idea yang kreatif dan menarik kan? 
Setiap contest, pasti ada hadiah menarik yang ditawarkan. So, untuk contest kali ni, NATURACTOR COLLECTIONS akan menawarkan hadiah yang bernilai RM300 kepada pereka terbaik header blog NATURACTOR COLLECTIONS. Nak tau apa hadiahnya?? Jeng..jeng..jeng….. 
WOWWW! Menarik bukan? So, apa lagi…. keluarkan idea-idea kreatif korang untuk merekacipta header yang cantik untuk blog NATURACTOR COLLECTIONS dan anda mungkin berpeluang untuk memenangi hadiah menarik ini 🙂
Syarat-syarat penyertaan sangatlah mudah.. Jom baca syarat-syarat penyertaan ye ^_^
i) Buat satu entry pasal contest ni. Letak title post tu CONTEST : MEREKACIPTA HEADER BLOG NATURACTOR COLLECTIONS
ii) Like Fanpage NATURACTOR COLLECTIONS ( NATURACTOR COLLECTIONS PAGE )
iii) Follow blog NATURACTOR COLLECTIONS 
iv) Letakkan banner contest seperti di atas dalam entry anda, dan  LINK  blog NATURACTOR COLLECTION hendaklah disertakan sekali.
v) Buat header yang cantik-cantik untuk NATURACTOR COLLECTIONS, dan letak dalam entry.
vi) Tag sekurangnya 3 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu tentang contest ini.
vii) Tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen entry ini 🙂
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 01 DECEMBER 2012.
This Post Has 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top