skip to Main Content

[PRODUCT REVIEW] Vital Energy Day Repair

Hello people!

Okay, harini nk buat review pasal product baru, VITAL ENERGY DAY REPAIR. Produk ni adalah keluaran syarikat Meiko Cosmetics Japan jugak 🙂

Apa yang menarik, sebagai promosi, produk ni adalah salah satu HADIAH UTAMA bagi contest yang akan diadakan oleh Naturactor Collections xlama lagi! So, jangan lepaskan peluang anda utk tunggu update dari kami mengenai hadiah2 lain yang bakal ditawarkan utk contest yg mmg best!! 

First of all, kita tgk apa yang beeeeeeessstttt sgt pasal produk ni.. Antara keistimewaan produk VITAL ENERGY DAY REPAIR ni adalah:

1. Ianya adalah sejenis day gel (mcm krim siang). Gel ni sgt2 transparent, kalau sapu di muka, mcm xpakai apa2 je.. so mmg sesuai sgt bagi yang xsuka krim bertempek kt muka. Hehe..

2. Vital Energy Day Repair ni mempunyai kandungan SERUM dalam ingredients dia. Apa yang menariknya, serum adalah salah satu produk kecantikan yang mampu meresap hingga 3 lapisan kulit dan membantu kulit utk menyerap nutrien2 penting yg sgt diperlukan kulit. Dengan adanya serum ini, ia membantu MELAMBATKAN PROSES PENUAAN KULIT. Serum mmg sgt2 berguna pada kulit tau! Sbb serum ni lah yg memastikan keremajaan kulit, mcm kulit sentiasa lembut, xde kedutan pada wajah, pori2 kecil, dan sebagainya, pendek kata mengelakkan kulit nampak ‘tua’ sebelum masanya or even dah sampai masa pun, kulit sentiasa je muda remaja. hehe >.<

3. Gel ni jgk boleh bertindak sbg pelembab pada muka anda. Kiranya gel ni memastikan kelembapan kulit sentiasa pada tahap tiptop! So, bila kulit xkering, kulit anda akan lebih sihat and glowing~!

4. Mengandungi MIKRO-KOLAGEN yang membantu menambah penghasilan kolagen asli pada kulit dan juga elemen2 lain yang penting bagi memastikan keanjalan kulit anda. wow~!! amazing sgt2 kan?

5. Mengandungi 16 JENIS ASID AMINO KOMPLEKS yang sgt2 penting bagi memastikan kulit anda sentiasa lembab dan mendapat nutrien yg cukup utk mengekalkan keremajaan kulit dan xlupa jgk utk membaiki struktur kulit yang rosak. Kalau anda ada bekas jerawat/jerawat/apa2 masalah kulit, produk ni mmg sgt2 sesuai utk anda! Mengandungi semua nutrien yg kulit anda inginkan! 🙂

6. All in all, drp ingredients produk ni je pun, kita dah boleh guess betapa superb and awesome and sgt2 bestnyee produk ni!! Mengandungi SERUM, MIKRO-KOLAGEN dan 16 JENIS ASID AMINO KOMPLEKS! wowwwww!!

So, bagi yg berminat utk purchase,

VITAL ENERGY DAY REPAIR, 30g
RM 150*
*xtermasuk postage
100% ORIGINAL, MADE IN JAPAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top