skip to Main Content

Tokyo Organic Rose Cleanser

RM59.00RM63.90

5.0 (21 reviews)

Earn up to 6 Point.

Based on Natural & Organic product, proudly MADE IN JAPAN.
Made from Lipid Acids derived from botanical extracts. Suitable for all skin types.

 

MADE IN JAPAN.

 

Clear

Description

Additional information

Weight 100 g
Variations

Cleanser, Cleanser + Microfibre Towel

21 reviews for Tokyo Organic Rose Cleanser

  1. isk166 (verified owner)

    Muka my customer nampak bersinar..

  2. ogy5378 (verified owner)

    Best sangat Cleanser ni.. Kulit kurang berminyak dan nampak lebih glowing 😍

  3. jekylljones30 (verified owner)

    my honest review regarding rose cleanser:
    1. no dry or tight feelings after cleansing (my skin is dry type)
    2. satisfied with the cleansing, able to remove light makeup and sunscreen
    3. just need a small drop, hence able to last long; up to more than 3 months usage
    4. nice smell; rose of course

    note: a must have skincare item for me.

  4. simahem (verified owner)

    The best cleanser I’d tried so far.
    Alhamdulillah. Face is squeaky clean after using this cleanser, able to remove dirt and oil. Love it that Rose cleanser contains skin loving plant based ingredients.

  5. marinimz_89 (verified owner)

    Alhamdulillah pencuci muka yang sangat best.

    Texture yang lembut dan wangian rose menyegarkan muka selepas dicuci. Hanya guna sikit sudah memadai untuk setiap kali cucian. Tak perlu nak sental muka kuat. Kotoran mudah tanggal pada wajah guna TO Cleanser ni. InshaAllah.

    Saya dah masuk tube kedua. Guna tube kedua sejak April 2020 sehingga December 2020 masih ada lagi. Jimat dan berbaloi-baloi. InshaAllah.

  6. kartini.cwa (verified owner)

    Cleanser yang sangat best, dengan buih yang lembut dan wangi 🥰 LOVE IT. Boleh tanggalkan mekap sekali . 😋

  7. cfah86

    Cleanser yang banyak buih dan berbau rose. Tak membuatkan muka tegang selepas bilas terasa lembut dan segar

  8. cfah86

    Cleanser yang banyak buih dan berbau rose. Tak membuatkan muka tegang selepas bilas terasa lembut dan segar. Satu tiub dapat bertahan selama 5-6 bulan

  9. Siti Noralizah

    Terjatuh hati dengan rose cleanser..sifat berbuih tapi tak keringkan muka langsung ..thank you tokyo organic sebab selesaikan masalah muka saya yg sangat cerewet

  10. Dahlila

    Best sgt n jimat!! Tahan lama sgt..husband pon turut pakai

  11. Norhairani

    I love this product! 💕💕💕 lepas cuci muka rsa bersih ja muka, dan tak kering.. ehee.. Alhamdulillah,, masih guna sampai.sekarang.. my fav cleanser right now😆

  12. ainanises90

    the best cleanser saya pernah guna.. foam dia sangat lembut… lepas cuci muka..skin rasa soft sgt… rasa segar..hilang rasa minyak2 dekat muka.. yg paling best bau rose.

  13. Hanisah Sabri

    Tekstur sgt gentle pd kulit, rasa bersih je lepas cuci dengan rose cleanser. Plg best tak keringkan kulit

  14. Hanisah Sabri

    Tekstur sgt lembut pd kulit, rasa bersih je lepas cuci dengan rose cleanser. Plg best tak keringkan kulit.

  15. Fana

    Cleanser ni best! Wangi! Nyaman je bila pakai. Feel fresh! Boleh remove light make up! Must have! Hydrating cleanser, lepas pakai tak rasa kering pun muka, muka pun rasa bersih je!
    🥰 🥰 🥰

  16. Nad (verified owner)

    Best sangat cleanser ni. Bila pakai muka rasa bersih sangat. Saya dah guna 4 tube 😍

  17. Nurhuda Amairuddin

    Memang pengguna setia Tokyo Organic dari dulu… Suami pun pakai. Satu family dah mula suka dengan produk ni.

  18. Madihah

    Memang best la pakai Rose cleanser ni! Saya tak rasa rugi langsung bila beli cleanser ni. Texture dia lembut dan tak mengeringkan kulit muka.

  19. NURSHAHIDA BINTI SALLEHUDDIN

    Best baunya, lembut bila dipakai di muka..harum saja…

  20. Emy

    Lembut kulit wajah selepas guna

  21. Sereena shawal

    Belum guna tapi nak cuba

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Back To Top