skip to Main Content

Tokyo Organic Rose Hydrating Toner Mist

RM79.00RM83.90

4.93 (16 reviews)

Earn up to 8 Point.

Hydrating Toner Mist from Tokyo Organic.
Formulated from natural ingredients, which one of them are award winning ingredient (DEFENSIL (R) – SOFT) from Switzerland. Another quality product from Japan.

Can be used as Face Toner and Face Mist (2 in 1).

Clear

Description

 

 

Additional information

Weight 130 g
Choose

TO Rose Hydrating Toner Mist, TO Rose Hydrating Toner Mist + TO Towel

16 reviews for Tokyo Organic Rose Hydrating Toner Mist

  1. cfah86

    Toner yg sangat best, semburan yg halus dan wangi.
    Buat muka sentiasa segar. Boleh pakai direct ke muka atau guna kapas.
    Juga boleh buat makeup setting.

  2. kartini.cwa

    Toner yang sangat best dan wangi. Macam pakai minyak wangi sebelum tido. πŸ₯°πŸ₯°πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉβ€β€β€β€

  3. Nur hidayah

    Valuable item since it can be for two functions: as face mist and toner. Also help to moisturise face skin and lock your makeup ❀️

  4. Dahlila

    Face mist is a must!!! Simple and easy to use..spray n tap2…siap!!! Harumm n wangiiii bau rose!!! Highly recommmendd

  5. ainanises90

    suka sgt toner mist ni.. sbb dia 2 in 1.. bau pn wangi… kalau kulit rasa kering spray je toner ni… tahan lama pulak tu 97ml sgt2 jimat..

  6. Norhairani

    Tokyo Organic Hydrating Toner Mist 😚😚😚 , boleh pakai jadi toner, pelembab, dan spraying set… mist.. semburan pun halusss.. bestt wangii, πŸ˜‹.. dah cuba, mau lagii.. tak rugi tryy

  7. Marini

    Best toner ever so far. Semburan toner yang lembut pada muka. Menyegarkan dan bau rose yang wangi. Rasa nak sembur sentiasa pada muka. Best sangat. InshaAllah.

  8. Hanisah Sabri

    Toner yg paling sy suka! Sgt hydrating. Sehari pakai 3 kali. Waktu tengahari mmg sy akan spray pd muka then kulit akan terus lembap. ☺️

  9. Fana

    Fresh! Wangi! Spray dia sangat halus, rasa nak sembur berkali kali je. Muka jadi sangat hydrate lepas apply!

  10. Fana

    Feeling fresh! Wangi! Very hydrating! Spray sangat halus. Rasa tak puas pakai skali. Best sangat!

  11. Nad

    Toner ni best pakai boleh melembapkan kulit saya. Tapi kurang sesuai dgn kulit saya kalau pakai banyak2

  12. Nurhuda Amairuddin

    Suka Toner ni. Pkai lepas cuci muka. Lepas tu pkai lepas makeup.. Memang muka segar Sgt. Sekarang dah 4botol. Best sangat.

  13. Madihah

    Uuuu this toner really makes my skin feels so hydrated. The best part about this toner is, apa yang diclaim kan tu betul; boleh hilangkan rasa keradangan pada kulit muka dan melembabkan kulit muka. Cara i pakai toner ni, lepas cuci muka I akan spray 5 pump Toner mist ni dekat atas kapas. Lepas tu, memang kulit you akan rasa segar dan lembut je.

  14. Ogy Saidina

    Toner 2 fungsi yg sangat hebat. Membuatkan kulit lebih lembap dan glowing sentiasa.. Saya sukaaa πŸ‘β€οΈ

  15. Sya

    2-in-1..best sangat sebab kulit rasa lembab dan baunya best..boleh jadi terapi buat tidur malam

  16. Emy

    Bau seperti bunga ros asli…

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Back To Top