skip to Main Content

TOKYO ORGANIC Rose Serum

RM79.00RM134.90

5.0 (9 reviews)

Earn up to 13 Point.

Get combo with Microfibre Towel, only from RM4.90!

 

Clear

Description

Additional information

Weight 40 g
Variation

1 Serum, 1 Serum + Microfibre Towel, 2 Serum + Microfibre Towel

9 reviews for TOKYO ORGANIC Rose Serum

  1. kartini.cwa (verified owner)

    Serum organik dengan harga compatible 🥰 yang paling best, boleh kecutkan jerawat. Kulit semakin lembut dan licin. Bau pun wangi 💗💖💖💖

  2. cfah86

    Serum yg wangi dan mengurangkan minyak pada muka.
    Muka terasa lembap dan segar. Dapat megurangkan jerawat dan parut jerawat. Dapat kecutkan jerawat dengan cepat tanpa parut apabila disapu pada jerawat

  3. Nur hidayah

    Must have item for me. Very important especially when the acne starts to pop up. Put on this and Alhamdulillah the acne is cured and as the way to prevent it from become worst. I love this ❤️

  4. Dahlila

    Perfect serum for people who love rose and organic product!! Premium product at affordable price…❤️❤️❤️❤️

  5. Norhairani

    Besttt! 😊😊😊 Serum tak terlalu cair,, cepat meresap ke dlm kulit, hydrating,, lembab ja muka rasa lepas guna.. yeahh.. jangan tak cuba,, rugi kalau tak cuba.. 😆 sekarang dah ada 2 size.. 15ml & 30ml.. trbaikkkk la

  6. Hanisah Sabri (verified owner)

    Serum terbaik! Especially bila jerawat bulanan nak naik. Bila pakai serum ni jerawat akan cepat kecut dan kering. Paling best dia bantu lembapkan kulit jugak 😍

  7. Nad (verified owner)

    Dah berbotol2 saya pakai serum. Mmg serasi dgn kulit saya. Jerawat pun takut2 dah nk singgah 😊

  8. Fana

    Paling best dapat pudarkan scar acne & jeragat. Pemakaian yang konsisten akan mencerahkan skin tone. Bau rose serum yang best. Rose serum TO sangat Best!

  9. Nurhuda Amairuddin

    Tak boleh tinggal pakai. Sebab kulit senang naik jerwat jadi akan pastikan sentiasa ada. Baru2 ni kulit kena minyak panas. Memang sapu kat muka. Nasib tak gelembung air…..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top